Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hänsynsfull

Gåspennans flykt över pergament från fordom.

Tvivlande på gränsen till svårmod och förtvivlan.

Likt skogsduvans gälla läte i parningstid.

Storvulet men ändå med tyngd och övertygelse.

Blott jordens dragningskraft kan eljest skapa jämvikt hos den som likt bågsträngen spännas till fullo...




Fri vers av Håkan B Andersson
Läst 512 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-12-08 08:51



Bookmark and Share


  Zandor
håller med zavanna. leder verkligen till eftertanke!
2016-12-12

    ej medlem längre
Tycker om dina ord....de leder till eftertankar.
2016-12-09

    Bo Malte
De saktmodiga skall äga världen som det står i skriften
2016-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Håkan B Andersson