Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 8.12-16

Decembersol
färgerna förändras
på broderiet




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-12-08 11:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Där fick du till det!
2016-12-10

  Njord
Vacker bild!

2016-12-09

    Dan Myrbeck
Instämmer med nedanstående!
2016-12-08

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku om solens positiva inverkan!
2016-12-08

  RitaBrunner
Skön iakttagelse om solens härliga förmåga att ändra på det man ser!
2016-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP