Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets smyckeskrin







Vi är alla diamanter i livets smyckeskrin


en del är slipade
andra inte

oavsett ytornas utseende
är vi alla ädelstenar




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2016-12-08 12:37



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Precis så är det, vi är alla ädelstenar som behöver poleras för att skina.
2016-12-12

  lila fjäderblomman VIP
Vackert!
2016-12-11

  ResenärGenomLivet VIP
Så sant...så bra skrivet...
2016-12-10

  Öknens Ros VIP
vackra om än vissa opolerade..,
2016-12-09

  Jeremiel
De flesta glittra så vackert i rätt ljus.
Både människa och ädelsten.
2016-12-08

  Rise Little One
En unik text för unika ädelstenar!
2016-12-08

  Blomma-Stjärna VIP
Fint skrivet om oss alla - oavsett yta, ålder, status - bakom förvillelse och mörker - syns livet gnistra och spraka!
2016-12-08

  ULJO
Vi är alla barn i guds rike
2016-12-08

    Dan Myrbeck
Ja. Bra!
2016-12-08

  louisegirl
Så varmt och fint skrivet <3
2016-12-08

  Maria Sundelin VIP
En väldigt fin tanke
Kramar
2016-12-08

  Nils-Robert
Så livsbejakande till eget och andras liv
2016-12-08

  Janina Kaminska
Kloka, vackra, värmande tankar.
2016-12-08

    ej medlem längre
Visst är det så! Det är samma grundmaterial vilket den är slipad eller oslipad!
2016-12-08

  Anya VIP
Härliga metaforer för alla oss människor.
2016-12-08

  Niliboy
Huvudsaken man ömmar för de utsatta å små å inte snöar in alldeles!
2016-12-08

  M.Eta
Så vackert beskrivet om medmänniskor !
2016-12-08

    ej medlem längre
det finns de som är ohjälpligt genomruttna skurkar med.
2016-12-08

  Gunnel Eriksson VIP
Så sant - du kan verkligen
ge gamla sanningar ny förpackning.
2016-12-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Så sant du skriver!
2016-12-08

    ej medlem längre
Så vackra tankar...
2016-12-08

  Solstrale VIP
Ja för vi är ju inte ytor, vi är djup...
Våra inre liv, vår inre potential, strålar inte alltid, blygsel, oro, trauma kan hindra oss från att visa, liksom rädsla och brusten tillit... För om du visar dig värd, och glänser, skiner, glimmar gnistrar har många upplevt avundet avundsjuka svartsjuka föraktet jantelagen ...

Vi är ändock vackra lysande bortom allt det vi känner oss villiga att visa! Alltid ett forum mer accepterande tilltal poeter.se är, för att vi gör det till det!

2016-12-08

  Lars Hedlin
Stark sanning!
2016-12-08

  överlevaren VIP
Klokord...
2016-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP