Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Penna, Papper & Blod

Papper & Penna,
Jag har saknat er.

Värdslig lycka har bedövat min smärta
Och utan smärta vill bläcket inte rinna.

Såren är läkta och blod flyter inte mer
Pennan har torkat ut, pappret är öde.

Tog ett rakblad idag, drog några snitt
Tog upp pennan, började åter blöda.

Pappret blev glad av mitt lidande,
För åter igen hade orden börjat flöda.




Fri vers (Fri form) av Goran Tekoshar
Läst 259 gånger
Publicerad 2016-12-08 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Goran Tekoshar
Goran Tekoshar