Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven under influensen av en karta [15 st] Stilnoct, därav det infantila tilltalet och uppbyggandet.


Bowling for Columbine

 

 

 

När jag såg att han ristade mitt namn i dammet på sitt skåp.

När jag hörde en annan alfahanne skråla mitt namn bland sina polare.

Då tröttnade jag på sockerslisket, gick till mitt skåp, låste upp det och tog ut min pistol.

 

Men jag väntade till dess att det var skollunch.

 

Jag hade övat många gånger med pappa, på skyttebanan.

Magasinet i, mantelrörelse, osäkrat vapen. Sikta... noga... sakta
Först knäppte jag dammgnuggaren, mitt i nacken, han landade med sin, tidigare så söta, nuna i potatismos och remouladsås. Dråpligt.

Pladdertackan fick en kärve i käften. Symbolik in your fejs!




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-08 17:02



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Världens ondska!
Men godheten
Finns överallt.
får inga rubriker!
Hoppas din penna
får tala. ..än mer. ..
Du är ej bortglömd!
:)



2016-12-09

    Dan Myrbeck
Jaså, du betar av alfahannar..

Jag tänkte på dig i dagarna - att
du inte varit synlig på sajten på
ett tag. Hoppas allt är bra!
2016-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP