Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradiset

Kiruna sträcker ut sig, vällustigt i norrskensnatten.
Din norrländska sänder vibrationer.
Jag blev kallad hit av en Nåjd.

Nakna framför elden utanför din kåta.
Föreslår jag att vi ska skriva en vikdikt.

Jag vill förföra dig. Falla, som äpplen i paradiset.
I ett kreativt flöde som aldrig någonsin vill ta slut.

När jag kysser din lustros flödar vi in
bland dansande älvor, bäckar och fjäll.
In i ditt drottningrike där jag alltid vill stanna kvar.




Fri vers av Glöden VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-08 18:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sinnligt och vackert.
2016-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Glöden
Glöden VIP