Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skitigt misslyckande?


Fri?

Varför är förbannat ord,
ett ord som målar ångesten på vit duk
och förädlar historiens baksida

Är inte större än min egen sekund
att veta att returen är detsamma som
ett skitigt misslyckande

Tänk om jag vore just den du drömde om
och jag stod vid din dörr?
Större än så är inte drömmarna även om
några vill något annat

Min kära!
Vi är vid ett vägskäl
och vi vet skillnaden mellan rätt och fel
trots är vi just på samma plats som igår

Jag vet att jag borde,
kunde,
skulle,
men vi är där vi är!

Låt oss känna de sista sekundrarna i ett redan förbrukat liv

att det fortfarande är värt att kämpa

om det inte lyckas

är jag efter en evighet

åter igen fri.




Prosa av Max Poisé
Läst 465 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-12-08 17:31



Bookmark and Share


  Rise Little One
Livet erbjuder alltid många val och det är inte alltid man vågar eller gör rätt...men det sista som återstår är frihet..om än motvilligt men så är det när ödet bestämmer...
2017-04-18

  ResenärGenomLivet VIP
Det är inte alltid man vill vara fri...berörande skrivet...
2016-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé