Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

miljonte

 

trädgården vissnar

dess skötare vissnar i soffan

 

och askfatet kan inte rymma fler fimpar

och flaskor står givakt över golvet

och fjärrkontrollen behöver nytt batteri

och du svarar inte

 

när blev det så

när såg du din tomhet den jag inte ser

när förlorade du

var det efter den miljonte tomma

jag älskar dig

 

eller

vem bryr sig




Fri vers av cilax VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-12-08 18:04



Bookmark and Share


  Glömskan
Snyggt, uppgivet. Sorgligt.
2017-10-01

  Anoo Niskanen VIP
Bra fråga och svaret är troligt...
2016-12-17

  Marta
tredje stycket andra raden är bäst

heja!
2016-12-10

  objekt3
(whatever) Fin dikt. Sorglig dikt. Ett ord var lite fel bara, det heter "handkontroll" ;)
2016-12-09
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt