Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dröm

Drömmar om natten
Drömmar om dagen

Ljus i mörkret
Mörker i ljuset

Fångad av drömmen
Lever jag mitt liv

Kanske är allt
bara en dröm




Fri vers av Kunzang
Läst 294 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-08 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kunzang