Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland vill man säga så mycket

 

Men så blir det istället

En soppa

 

En röra som inte ens kan förstå sig själv

Men den är varm

Åtminstone




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 187 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-12-08 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson