Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle du låta mig

Skulle du låta mig stå nära dig

om du visste klangen i mina tankar om oss

skulle du låta mig andas intill ditt öra

om du kunde förnimma kraften i mitt hjärta när din närvaro väcker mig

 

har du någon aning om hur mycket jag vill dra dig intill mig och visa dig

allt mina händer vill röra vid och famna

 

det är de djupaste eldarna jag vill hitta i din hud

de mjukaste groparna jag vill värma

och de blinda dimmorna jag vill skingra mellan oss

så att vi blir en pil av ljus i nattens dimma

 

skulle du öppna dig för mig och släppa in mig

i ditt hjärtas rum

om jag visade dig

bilderna på min näthinna

 

om du kunde höra klangen om oss

som jag

 




Fri vers av Zachrisdotter
Läst 337 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-12-08 22:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag säger bara: "WOW!" När kommer nobelpriset till dig? Imorgon tycker jag!
2020-04-17

  bumerang
Dina uttrycksfulla kärleksrader
Övertygar. Kan bara applådera.
2016-12-11

    ej medlem längre
Bra
2016-12-08

  clickcandy
Så vackert skrivet om åtrå och kärlek. Gillar stycket om de djupaste eldarna och de mjukaste groparna bäst.
//CC
2016-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Zachrisdotter
Zachrisdotter