Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

#jagärhär

 

 

Du ligger lågt mot horisonten sol,

ändå ser jag dig överallt

ser dig tränga dig igenom minsta springa

låta ljus in, där det är kallt

 

ge hopp om att än finns vår att vänta

än finns gryning efter mörkaste natt

du torkar ledsna ögon

och lockar till värmande skratt

 

du ligger lågt mot horisonten nu, sol

men i mig har du ständigt dag

jag tänker att aldrig ska hatet segra

vi ska fixa det här utan slag.




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-09 10:17



Bookmark and Share


  ULJO
Väldigt bra detta
2016-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP