Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brevlådan



Jag gör en promenad
till brevlådan var dag.
Jag väntar ett meddelande
om min kropp. Ett svar
om kameran som gjorde
bilder av annat slag.
De kan berätta om
kommande annorlunda dar.

Idag det gått några dagar
och en vecka.
Jag öppnar försiktigt
räds vad i lådan finns.
Varje dag är en liten
promenad till Mecka
då min kropp en operation
fortfarande minns.




Fri vers av Martin Lind
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-09 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Lind
Martin Lind