Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Teta


Det är den tiden

 

 

Det är den tiden

nu, så kallas den idag

liemannens dag



vän efter vän tar avsked

bara saknaden blir kvar



2016-12-09 21:09

 

 




Bunden vers (Tanka) av Minkki VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-09 19:57



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känns igen.
2017-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP