Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt för dig

Förlåt
för att jag inte lät dig kyssa mig förrän jag slutat gilla dig
Förlåt för att jag aldrig var intresserad av dig
Förlåt för att jag Låtsades vara intresserad
Dock kan vi båda erkänna att det inte var det bästa skådespeleriet

Men mest av allt
Förlåt för att jag aldrig kommer kunna förlåta dig för allt det du gjorde




Fri vers (Fri form) av deepkittens
Läst 574 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-09 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deepkittens
deepkittens