Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ord bränner hål i mig

Jag vill inte ha dig..

Orden bränner hål i mig,
dina ögon säger något
helt annat än orden din
spruckna röst just sagt

Vad betyder då tårarna
som rinner ner för dina
bleka kinder, som jag vill
kyssa bort en efter en

Fastfrusen står jag kvar
medan jag väntar på att
du ska vända dig om och
gå ut ur mitt liv, för alltid

Istället för att göra det
står du kvar och ser mig
i ögonen, fångar min hand
och drar in mig i din famn

Vattnet på strandkanten når
våra nakna fötter, dina läppar
kysser hungrigt mina och
värmen sprids i hela min kropp




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 492 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-12-09 20:40



Bookmark and Share


  Quasimodo
Tveeggat och tudelat i många stycken, det är vad man gör som gäller inte vad man säger tänker jag!
2016-12-09

    ej medlem längre
Oj va tufft då motstridig kärlek/ hatkärlek blandas och ett beslut är på väg att fattas, blir faktiskt yr av bara tanken!
Bra beskrivet av dig!
2016-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP