Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var den stunden

 

 

Det var den stunden

då mörkret bragte gryning

ur nattens gömslen



där som fördämningar brast,

det ogenomträngliga



sågs spänta guldflis till moln,

dränktes allt i ljusflöde





2016-12-09 21:57



 




Bunden vers (Tanka) av Minkki VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-12-09 20:46



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
Fina rader
2016-12-11

  Nanna X
Jättefin tanka-svit, fulld av ljus!
2016-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP