Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtsamt tyst

Dagarna kryper fram,
timmar känns som år

Varför är det så tyst?

Ljuden omkring mig
hör jag inte längre

Alla pratar om fåglarna
som kvittrar vackert

Det är folktomt på min
strand, precis som jag
vill att det ska vara

Vågornas skvalpande
ljud har alltid varit min
tröst i all svart smärta

Men jag hör ingenting

Väntar på ett livstecken,
saknaden o längtan efter
mer bryter mitt hjärta itu




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 448 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-12-10 11:43



Bookmark and Share


  aol
Så tungt vemodsvackert berörande,
2017-07-15

  aol
Så tungt vemodsvackert berörande,
2017-07-15

    Lars J
Vackert och vemodigt skrivet
2016-12-11

  mickech
Ja verkligen vackert, vemodigt!!
2016-12-10

  Quasimodo
En tung och smärtsam tystna här i ropet som hörs för väntan på livstecken.
2016-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP