Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvarslös

När inte det onda går över

kan det onda gå över gränsen

och anfalla




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-10 11:52



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Mycket bra tänkt och skrivet!
2016-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP