Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du det min kära?







Om jag får en sten i mitt hjärta
ful, kantig och grå
dessutom full med smärta
vill du ta hand om den då

slipa den rund och len
som ett smycke vacker att bära
lämna tillbaka den sen
vill du det min kära




Bunden vers (Rim) av Marita Ohlquist VIP
Läst 459 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2016-12-10 12:11



Bookmark and Share


  Millner VIP
Jättefin trots det klassiska hjärta och smärta.
2016-12-17

  Lars Hedlin
Så fint :)
2016-12-14

    Dan Myrbeck
Fint kärleksbevis!
2016-12-12

  StinaJ VIP
Åh...så vacker denna. Längtan efter beröring så stark.
2016-12-12

  Respons VIP
Du kan nog få ja på din fråga.
Amor vincit omnia
2016-12-12

    ej medlem längre
Så underbar!
2016-12-11

  lila fjäderblomman VIP
Tycker mycket om..
2016-12-11

  Rise Little One
Det låter så fint med rim!
2016-12-11

  Gunnel Eriksson VIP
Som en sångtext.
Jag får melodi i öronen
när jag läser den.
2016-12-11

  M.Eta
Tolkar det som att ta hand om varandra i nöden! Fint skrivet!
2016-12-10

    ej medlem längre
Vackert med bra budskap! Konsten att hjälpa någon, för att sedan inte kräva något tillbaka. :-)
2016-12-10

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Trösterikt frågat.Hoppas du får ja.
Skönt om anpassning till varandra.
Kram TBG.
2016-12-10

  i af apa
vilket smycke!
2016-12-10

    ej medlem längre
Så vackert och gripande du skriver! Fint i rimmad form som gör det lätt att läsa!
2016-12-10

  ResenärGenomLivet VIP
Med en så vacker önskan kan nog ingen neka...
2016-12-10

  Marianne Räf
Bön till den Älskade om hjälp i
nöden kan nog ej slå fel!! <3
2016-12-10

  Eva Helene VIP
Ömsint och vackert!
2016-12-10

  Öknens Ros VIP
en ödmjuk begäran om att få hjälp att ta bort det som skaver i hjärtat.
2016-12-10

  Nils-Robert
En berörande dikt om kärlek.
2016-12-10

    Elisabeth Nilsson VIP
En så vacker och ödmjuk önskan!
2016-12-10

  Niliboy
Fint!
2016-12-10

    Birgersdotter VIP
Helt ljuvlig!
2016-12-10

  Maria Sundelin VIP
Fint om omtanke
Kramar
2016-12-10

  Blomma-Stjärna VIP
Den allra bästa dikten från din penna - och du vet att jag gillar varje din dikt och ser fram emot att läsa!
2016-12-10

  ULJO
Du är fenomenal på att beröra med dina ord
2016-12-10

    Peter Söderqvist
Fantastiskt att du fick hjärta smärta rimmet att kännas naturligt.
Jag bugar.
2016-12-10

    ej medlem längre
rart tänkt.
2016-12-10

    ej medlem längre
En kärleksbön som kan smälta is till tårar.
2016-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP