Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under

 

 

På Gudstjänsten läste mannen ur bibeln
och berättade om när Jesus gjorde under.
Samtidigt markerade han sina ord med att
göra många svepande rörelser nedåt med
handen.

Pojken lyssnade uppmärksamt hela tiden,
men när de kom hem frågade han sin mamma:

- "Mamma! Jesus han gjorde bara under och
under. Gjorde han aldrig över någon gång?"

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 472 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2016-12-10 12:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit!
2016-12-18

    ej medlem längre
Riktig roligt ! :) TacK
2016-12-16

    Dan Myrbeck
Befogad fråga
av barn som
är eld och låga!
2016-12-12

  louisegirl
Så underbart :) ungars tankebanor är naturliga och tankeväckande.
2016-12-12

    Ken Cassel
:-))
Bra där vännen
Små rolig

Kramar från mig

Ken
2016-12-12

  Anya VIP
*asg* Den var riktigt bra!!! Har länge funder över varför det heter underliv....vad är då överliv?
2016-12-11

  Olof Lagerhorn VIP
Klokt och tankeväckande om barns sätt att tänka. Ja barn tolkar ofta det vi säger bokstavligt, med det paradoxala resultatet att de öppnar upp nya sätt att se.
2016-12-10

    Birgersdotter VIP
Kul..inte alltid lätt hänga med!
2016-12-10

    ej medlem längre
Det är inte lätt när man är liten och samma ord kan betyda så mycket!
2016-12-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärd kommentar från en liten människa.
2016-12-10

  Niliboy
Ja, den var rolig!
2016-12-10

  Marianne Räf
Ja, man kan undra vad "över"
skulle ha inneburit ! :)
2016-12-10

  ULJO
Otroligt finta skaldat om barnet
2016-12-10

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra text om barns sätt att tänka!
2016-12-10

    ej medlem längre
I barnens värld är allt ett under!
2016-12-10
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP