Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll mig varm

Svävande själ
Du finns överallt och ingenstans
Du är så nära, men ibland
så fjärran och främmande

Du är lugn och rofylld
Du är värkande och smärtande

Finn ömheten i mitt hjärta
Svävande själ
Stanna och håll mig varm




Fri vers av Kunzang
Läst 240 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-12-10 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kunzang