Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter regnet


Nu, timmarna efter regnet
droppar det från berget,
som en påminnelse om livet
och om allt som tas för givet.

Jag är ute och promenerar,
tänker, minns och filosoferar.
Jag går längs en väg som helar mig,
en väg där jag i frid kan minnas dig.




Bunden vers (Rim) av Thomas Widemark
Läst 301 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-12-10 16:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
De två sista raderna är fantastiskt bra.
2016-12-11

    ej medlem längre
Snyggt!
2016-12-11

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, ute i naturen känner man lugnet och friden...där kan man verkligen koppla av...så fint skrivet...
2016-12-10

  Öknens Ros VIP
naturen är den bästa medicinen ibland.
2016-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Thomas Widemark
Thomas Widemark