Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det går inte att förutse dysfunktionernas dysfunktion i sin fulla kapacitet när det kommer till äkta kukighet i kukarnas högkvarter


Kukarnas högkvarter

 

 

Kukar som kukar
tänkte jag å
skred till verket
med mina frågor

Då fick de nog
å skrek i
högan sky
att det var
mina
frågors
fel
att
kukarna
blir
störda

Stackars kukarna
blev ovärdigt behandlade
av en respektlös trebarnsmor
med intentionen att allt skulle bli bra
också för de etablerade kukarna i kukarnas högkvarter






Fri vers (Fri form) av Zingo
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-10 16:55



Bookmark and Share


  Zandor
kukarna måste naturligtvis behandlas med respekt....*L*
2017-01-11

  Zandor
kukarna måste naturligtvis behandlas med respekt....*L*
2017-01-11

    Håkan B Andersson
ja stackars kukarna...
2017-01-10

    Bo Malte
hahahaa....
2017-01-10

    Peter Söderqvist
Brutalt rakt fram, metaforen är intressant.
2016-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Zingo
Zingo