Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perfektion, tråkar ut mig.

Perfektion
tråkar ut mig.
Aldrig,
har jag
önskat mig den.
Ack, den dock
knackar på min dörr
vill få sitt inträde beviljat.

Dock jag ljuger för
mig själv,
perfektion är vad
som måste uppnås.
Världen, så ensam
utan mystik.




Fri vers (Fri form) av Midnight
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-10 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight