Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, igen

du

allra vackraste pojke
med guld i ditt hår

och honung i ditt spår

vet du att
hon älskar dig så mycket
att hon hatar sig själv

vet du att dina ögonfransar
är gåvor från Gud
när hennes finger smeker bort en tappad från din kind

och hon önskar att hela världen
försvann

så hon skulle få ha dig för sig själv
utan omvärldens hätska blickar och hot


och om hon kunde
skulle hon fängsla dina handleder
i järnbojor
smidda av kärlek

(hon skulle fängsla din själ
och aldrig släppa den fri)




Fri vers av Cecilia H
Läst 360 gånger
Publicerad 2006-05-16 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia H
Cecilia H