Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ton i ton

Jag fick en skön skinnsoffa

av en väninna som raggat upp den

från någon som ville bli av med den

Folk flyttar, gifter och skiljer sig så ofta

så många möbler måste man göra sig av med

Jag tittade på den i morse

och såg att den fått ålderns patina

och kanske var något sliten

Men HerreGud

Jag är själv lite sliten och fått ålderns patina

Så då går vi ju ton i ton !

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-11 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP