Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite ord bara


Morgonsol, men det gör så ont

 

Humöret denna dag 

hänger på dagens solstrålar

 

ser nu hur hon

kämpar sig fram

genom vegetationens

skuggor.

 

Och jag slås av en lusing, en hurring

fast så behaglig

Och jag känner lycka

och behag i min kropp...

Men

~~~~~~~~

Det gör ju ändok så ont

jag söker i nuet, i tiden, i det gamla

 

ty jag vill ju bara hitta en plats

ett ställe, en tillflykt

 

där jag kan gråta

 

i min ensamhet

över mina sorger

och mina synder

 

sorgerna gör så ont

men gör stopp

 

Men synderna därimot

gör än mycket ondare

 

och tar alldrig slut

för jagVILL plågas

 

och jag kan inte bara

förlåta mig själv.

 

Tar straffet som en man

men önskar att jag

 

kunde vara lika stark likt en kvinna som slåss för sitt barn

då kan man tala om beundran

Åhh!!,.. dessa kvinnor

som gör oss män

starka..

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 535 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-12-22 22:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
oerhört starkt och berörande men också levande med stora känslor inom...
2016-12-28

  Jack_iX
Smärtfyllt o starka ord göra nära ont att läsa om all smärta o sorg!

Textmässigt skulle jag däremot byta ut ordet snacka mot tex. samtala eller prata om tycker snacka är för vardagligt för passa ihop med denna fina text o hyllning!
2016-12-26

  ResenärGenomLivet VIP
Starka känslor här i din text...och man behöver förlåta sig själv för att kunna gå vidare, men det kan vara svårt...
2016-12-24

  Bo Himmelsbåge
Joo... som det sjungs i sången...
"Det är kvinnan bakom allt...!"
Hon föder oss och göder oss
med Kärlek, Hopp o Tro...
O alltid vi önskar att hos henne
för Evigt få bo...!

Mycket fin hyllning till Kvinnan
och jag hoppas verkligen,
så här i Juletid, att du finner en tillflykt, där Du kan gråta ut o få syndernas förlåtelse...

Mycket gripande och utlämnande text!
2016-12-24

    ej medlem längre
Det var en hyllning som heter duga för det svagare könet! Tack! God jul och Gott nytt år!
2016-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP