Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tålamod för den saktmodige. Tomma ord ur ett tungt sinne. Drömmar trevande. Morgondag imorgon. Precis som vanligt. Inga konstigheter.


Ett jättelångt kliv

 

Vinden kom smygandes för att blåsa allt iväg

Från toppen av berget

Ut över havet där det som var flöt ner till djupet där det la sig

För alger att gro på

Skapa syre och därur liv

Liv som får gro

Liv som får allt det som behövs för att frodas

I allt sammankopplat

Relativt och mystiskt

Trots så sällan överraskande

Ett myller i ständigt krig

Evinnerlig harmoni




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-11 18:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
roliga kontraster du lägger upp.
2016-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson