Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sitta i snön

Jag tänker på dig
och jag faller i trans
mitt hjärtas strängar blir berörda
och kanske börjar sinnena sjunga

jag tänker på dig
och snön faller mjukt ner
och knäböjd framåt sitter jag
och kanske börjar snöflingorna dansa

jag tänker på dig...
kanske är det så universum ser ut
att just jag sitter och tänker på dig
som snöflingor ser tusen universum olika ut




Bunden vers (Annat versmått) av Emeliemeriam
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-11 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emeliemeriam
Emeliemeriam