Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dammkorn

Jag tror sällan mina ögon.
Jag tror sällan det som sker.
Jag antar oftast att det jag upplever är ett kärleksfoster av min fantasi.
Du och jag och universum existerar bara i mitt huvud.




Fri vers av Ellika
Läst 357 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-12-11 21:52



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag funkar ungefär likadant. det är synd om oss, ellika. vi vet saker m verkligheten som andra inte har en susning om.frågan är bara om de andra finns.får nog dra i långbänk med den frågan.
2017-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Ellika
Ellika