Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tilltrasslade banor


Utbrändhet

Parallella banor i huvudet
kanske behövs
om
man har många bollar i luften
låt dem förbli parallella




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-11 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP