Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintersjälar

du är ett vackert monster
jag dör
i snöstormen
i dina ögon
du slukar min själ
jag älskar det




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 513 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-12-11 22:13



Bookmark and Share


  Femme Fatale
Den griper tag och dina ord skapar känslor i mig som vibrerar.
2019-03-09

  Ms.Sophy
har missat så mycket utav dina texter sista tiden. älskar det här.
2017-05-17

    Bellissima
Jag älskar det också
2016-12-29

  Janina Kaminska
Fantastisk poesi...
2016-12-17

  Millner VIP
Snyggt
2016-12-17

  Maiah VIP
Den här får hjärtat att stanna, otroligt vacker i sin frostiga enkelhet
2016-12-11
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP