Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig

Ibland önskar jag att du visste att min största rädsla är att glida ifrån dig. Att vi ska glömma det vi gillar med varandra, sluta uppskatta det vi älskar med oss själva, och tappa bort oss i det bekväma och det självklara. Bortskämda med tillgivenheten. Besudlade med vardagsglasögon. Mellan mediokra födelsedagar och halvhjärtade kärleksförklaringar. Ge mig en orkester. Skrik ut mitt namn.




Övriga genrer av De_kallar_oss_poeter
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-12 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

De_kallar_oss_poeter