Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk dig en människa som är stolt över sitt kön

Tänk dig en kvinna
som är stolt för sitt kön
som med glädje sjunger
menstruationens lovsång
den sköna slidan
som ger så mycket njutning och glädje
brösten som är så vackra
och så bra att mata barn med
kvinnligheten den mjuka och stolta

Tänk dig en man
som är stolt för sitt kön
som med glädje sjunger
Guantanamera
vi gjorde kukar av lera
den vackra penisen
som skänker så mycket njutning och glädje
ryggen armarna och benen
som ger styrka och snabbhet
manligheten den trygga och mjuka

Tänk dig en kvinna som älskar kvinnor
en man som älskar män
en kvinna som älskar män
en man som älskar kvinnor
som vill älska med varandra
nära och sinnligt
till glädje för sig själva och andra







Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-12 04:15



Bookmark and Share


  Anya VIP
Din text andas livsglädje. ska vara extra stolt över min snippa idag. :D
Bra att du påminner.
2016-12-12

  Marita Ohlquist VIP
Fastnade speciellt för det sista stycket!
2016-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP