Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text + Foto = Copyright Ljusletaren


Diama – Gud är kärlek

 

 

Goism är ordet som betyder att endast angenäma ord beviljas

Njutfullt tar jag emot gåvan av silverbeströdda ord av en vän

 

Likt ett kärleksstoft strösslas kärlekens värme ut till medlevare

Okonstlat och om du söker i ditt minne besannas allt naturiskt

 

Guldiga strålar belyser vackra själar i dess harmoni och balans

Vänniska du är och det är inte lite utan tämligen ganska stort

 

Magi och magiskt ihopblandas och blir till ett vackert ljussken

Sinnesro är att vara nöjd med det man har och allt är i balans

 

© Ljusletaren

 




Fri vers (Fri form) av Ljusletaren
Läst 366 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-12-12 10:28



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Ordet Vänniska gillade jag - en fredlig form av människa... Kärleken själv. Fotot gillas också!
2016-12-16

  Bo Himmelsbåge
Vacker o stämningsfull bild!

Likt ett glittrande kärleksstoft strösslar Du värme o uppmärksamhet till Dina med människor! Detta tackar vi för!
Fin dikt!
2016-12-16

  ULJO
Guldpoesi verkligen
2016-12-14

  ResenärGenomLivet VIP
Jag gillar dina lite udda ord som ger meningarna en större betydelse...skönt slut...
2016-12-12

    ej medlem längre
Flera nya ord...vänniska låter riktigt trevligt!

Jättefin bild!
2016-12-12

  Maria Sundelin VIP
Fina ord
Kramar
2016-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren