Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var då jag började skriva







Försvarets rustning rämnade i fogarna
skyddet försvann bit för bit

naken och sårbar
letade jag efter ett vapen

kom att tänka på ordets makt
det var då jag började skriva




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 633 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2016-12-12 12:38



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Pennan är alltid
starkare än svärdet
2016-12-14

  ULJO
Skrivandet den bästa terapi som finns
2016-12-14

  Nils-Robert
Du fann det bästa vapnet av alla!
2016-12-14

  Lars Hedlin
Orden har mer betydelse än man tror ibland...
2016-12-14

  Niliboy
Fint så är det ock för mig!
2016-12-13

  Janina Kaminska
Ja, ord har verkligen stor makt och en läkande
kraft.
2016-12-13

    Märkligheten
Så otroligt vackert om livets sårbarhet. Och hur en kan använda det. När allt rasar.
2016-12-13

  Maria Sundelin VIP
Ja, ord är makt och en bra ventil
Kramar
2016-12-12

  Blomma-Stjärna VIP
ja, absolut - makt är att ha tid att lyssna till sitt inre, finna ord att vrida på och välja ut vad man vill - att fylla ett vitt ark med ord som ger mening!
2016-12-12

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är ett mycket bra sätt...
2016-12-12

  M.Eta
Vilken tur att du började, fortsätt med det!
2016-12-12

    Birgersdotter VIP
Det hjälper att skriva
2016-12-12

    Peter Söderqvist
Engifte anledning att skriva.
I enkla ord vilar makten tryggt.
2016-12-12

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Vilken tur.Förutom tillfredsställelsen.
Fortsätt formulera.
God skrivarhelg önskar TBG.
2016-12-12

  Öknens Ros VIP
med ord kan man göra mirakel.
2016-12-12

  Annaemi VIP
Pennan är mäktigare än svärdet! Fin dikt.
2016-12-12

  Eva Helene VIP
Vilket klokt beslut!

2016-12-12

  Gunnel Eriksson VIP
Härligt att du upptäckte ordets makt.
Och du använder den makten flitigt.
2016-12-12

  Marianne Räf
En verkligt bra utväg,
ett nödvändigt vapen !
2016-12-12

    Dan Myrbeck
Sluta aldrig!
2016-12-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, det känns igen! Terapi och glädje i kombo.
2016-12-12

    ej medlem längre
Det är en bra terapeut!
2016-12-12

  Anya VIP
JAA! Precis så var det för mig också. Bra fångat.
2016-12-12

  walborg
glasklar motivering
2016-12-12

    ej medlem längre
för mig är det kul skriva. skriver elva dikter om dan.
2016-12-12

    ej medlem längre
Orden har en sällsam makt...på både skrivare och läsare.
2016-12-12

  Rise Little One
Samma här vännen!
2016-12-12

  louisegirl
Läkande att skriva <3
Bra förmedlat!
2016-12-12

  StinaJ VIP
Det bor en stor läkande kraft i skrivandet. Både att få skriva och att få läsa andras texter.
2016-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP