Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla dessa resor, de tomma stunderna – var det så här livet skulle vara !


Hotellrummet

Jag har varit ensam så länge
Att jag glömt vara tillsammans
Ingen där ingen här
Bara en grå vägg

När tomhetens tystnad
Knackar på min dörr
Pratar jag med mej själv
Men får inga värmande svar

När hjärtat ensamt värker
Saknar jag din närhet
Dina viskande ord
Jag vill komma hem igen




Fri vers (Fri form) av Jack_iX
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-12 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX