Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jg skrev den här idag medan jag tittat på Lucia i SVT.


Hoppet lever

Lucia sjunger

lyser upp i vårt mörker

hoppet lever än

att klokheten, godheten

vinner över dumheten




Bunden vers (Tanka) av Iréne S Räisänen VIP
Läst 692 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-12-13 08:20



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
optimism och framtidstro..Bra!
2016-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Iréne S Räisänen
Iréne S Räisänen VIP