Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O förakt att vi hade dig ..

.... Och..
O förakt att vi hade dig ..
att se dig på den mörka huden
. . och papegoja imitation lämnade när han lämnade bush
en gång och bostäder. .
Fingistes varelser som inte är, och aldrig
du kommer att bli. .
på grund av ättlingar svaga demoner
och undernärda klättrare visdom
. .och thy avkommor
förbannade i början. ..
.Det förakt som du hade
.När dig något skillnader ..
.och platser du bilder av Goya
.Det förakt och hat.
.de de inte snart utdöda raser.
.Det förakt som hade dig ..
att hata den stinkande lukten av armhålorna.
Att naturen motbevisar du hittills. .
O förakt som hade du
. .de se dig galt grisar. .
och ännu mer löjligt band. .
din onaturliga ram
Picasso lurade. .
O det förakt som du hade
. ..when du skulle upptäcka solen.
Vem gömde sig bakom månen,
skam
. .Det förakt som hade du
..in manchares liv, luften
..da sorg och vissnat dig skönhet
. .Från sorg som får dig att naturen. .
och födelsen och djur
världen har stött dig ...

Carlos AC Libera

GOR sv donation till författaren

CAIXA GERAL DE DEPOSITOS,SA
IBAN number: PT50003506510047352100024 BIC Code: CGDIPTPL




Fri vers av megaThor
Läst 494 gånger
Publicerad 2016-12-13 08:30



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
formidabel !
2016-12-15
  > Nästa text
< Föregående

megaThor
megaThor