Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljuskrona

Ljuskrona över
dagen nalkas fina stund
stämmer till vår mask

tänd nu alla ljus
lys lågan över morbus
låt alla le friskt

över murens gräns
hör man fagra ord tala
stegen trippar bort

allt mot det nya
att det lysande över
våra ansikten

Tror inte på bön
på sångglädje, mest på liv
frångår korsets tid

turens vita skrud
tur är då gränsens porslin
vintermål går blom

nästa välvda stund
körens kärva spel
röst lussebulle

minns strändernas svall
hur myterna i berget
vinns i mystiksten




Bunden vers av frun
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-13 08:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frun