Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem skall bli den lyckliga

Ensam står han i baren.

Hmm...vem skall bli den lyckliga...

Kanske hon med den lilla tatueringen på halsen...eller hon den lilla späda, osäkra med stora bröst.

Framtiden får utvisa.

Somligt faller ändå på hälleberget...




Fri vers av Håkan B Andersson
Läst 401 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-12-13 09:09



Bookmark and Share


  Zandor
Ovissheten finns där alltid men det är skönt när bitarna faller på plats.
2016-12-13

    Bo Malte
spännande...
2016-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Håkan B Andersson