Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De bygger nytt nätverk, vill inte bli med.


Är det så de växer.

-Nätverk och Rörelse, Farligt.

Nu gäller det, måste hitta ord...
..är kyrka ande något nytt ett tag
för att sedan åter igen gå på nytt
som när vi små ett spad så ett tag
känns bara som en blir störd ska
bli som en som för eller före bild?
-Vi förstår inte vad du säger!!!!
Uppför mig som nätverket vill...
..så ett andetag likt ett spadtag
dubbla ett or kyrka ande sanden
ett tag där vill en sitta undran att
hitta gåvan så fin just bara terpentin
målar i vatten baserad färg lacken lika så...

-Va! Ska ni skylla på mig!?

(Nu, igen)

-Vilken barnslig fälla!

(De bygger just ett nytt nätverk)

"Jag vill bara inte bli deras mat"

Är det Så de det växer.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-13 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP