Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tror mig vara en bra människa, men fördomar Ska man döma innan?


Jag har sett er tillsammans

Känner mig själv,
vem jag är och hur jag kan bli.
Att bli indragen i något okänt.

Då mannens gamla mamma som tidigare
varit inom prostitution, i vad vet jag inte
spelar ut sig mot sin äldre son, där i hans
filter syns bara den som är bra, som är jag
och han tycker om, han älskar sin mamma
stoltheten över dennes hemskheter känns.

Han behandlar mig som om jag är prostituerad,
en helsjuk kvinna som måste straffas hela tiden.

-Tror han att jag är någon annan?

Det går inte att må bra i längden av sådant här.

"Skit i språket skriv som du tänker och överlev"

-Måste ta det och bli fri, måste kämpa mig fri...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-13 15:14



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Det inre livet äger du, det yttre kompromissar vi med för ofta, vi borde leva så som vi är, och inte låta andra styra,,, men i get ska bevisas, det ska bara levas och flöda liv ur det inre som du äger...
2016-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP