Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är jag?

Två rosor på en buss
Inte en kram men en kindpuss

Melodifestivalen år tvåtusenfem
Ett rörigt hus men fint hem

Inte svart inte vit
Inte bäst men inte skit
Lite jobb mycket slit

Svårt att formulera
Går inte att filtrera
Då tankarna är flera

En clown som inte kan jonglera
En kvinna som kan marschera




Fri vers av deepkittens
Läst 442 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-13 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deepkittens
deepkittens