Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blickar i smyg


Det fick bara passera
precis som allt annat.
Blickarna talade för något
som känts förlorat och förbannat.
Vi såg i smyg på varandra.

Men du fick gå din väg ut i
livet, långt bort från mig.
Det kändes som om blicken
du gav mig sa allt om dig.
Du var inte som alla andra.




Bunden vers (Rim) av Thomas Widemark
Läst 362 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-12-13 19:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gammal kärlek rostar faktiskt aldrig.
2016-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Thomas Widemark
Thomas Widemark