Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om dövande


Personligt

Ådrorna sticker fram nu
som muskler under hud
fast i mitt badrumljus
förvrids det, blir helt sjukt
för min kropp förtunnas
slår i takt med bakgrunds musik
när en ambient-låt förklarar allt jag känner
vardagsljud
radhus och vitt brus




Fri vers av ingenallsegentligen
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-13 19:55



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Jess - Känner igen känslan strongt skrivet !
2018-04-07
  > Nästa text
< Föregående

ingenallsegentligen
ingenallsegentligen