Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att hålla andan




en kyss

sekunderna innan

läppar möts






Fri vers av Daniel_78 VIP
Läst 924 gånger
Publicerad 2006-05-16 17:24



Bookmark and Share


    Erika H
samklang
mellan rubrik och text
verkligen snyggt
erika
2006-10-07

  Uffe Agnetun
Minimalistiskt och helt OK.
2006-05-24

  Araminta
kongenialt....som ren poesi;)
2006-05-18

  swimsus@gmail.com
Jes riktigt bra..titeln o de blygsamma raderna skapar mycket rymd o innehåll!
2006-05-17

    ej medlem längre
o jag
darrar bara
jag läser
orden..
fint
fint
2006-05-17

  himlens hemlighet VIP
ah vilken fin titel dåra... :)
2006-05-16

  Saga-Sofia
Snyggt. Smart. Stiligt.

Menar inte att tjata, men håller med om att den förtjänar en bättre titel. För egentligen är det väl inte kyssen den här handlar om, utan något större.
2006-05-16

  Bodil Sandberg VIP
Ja det är oförklarliga sekunder vi pratar här....sekunder som liknar inget annat...tjusigt!!!!
2006-05-16

  alfa VIP
Ibland kan sekunder vara en evighet.
Ibland är det dock förväntningen
som ger den starkaste kicken.

Det här är stiligt. Du fångar känslan.
2006-05-16

    Regina E
Ja, just då, ögonblicket precis innan kyssen, hur känns det då? Det ögonblicket kunde du knappt ha fångat bättre!
2006-05-16

  Cris
Ja vad är det egentligen som händer då..?
när det är läppar man vill möta
spännande
2006-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP