Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en vän


Julens kraft

Snälla vän jag ber dig

Sluta inte leva och hoppas

Trots skräcken som bor inom dig

Låt inte en liten skugga äta upp din livslust

Jag ber dig att fortsätta hoppas

Våga tro på framtiden och på mirakel 

Det här är vad jag ber dig om min vän

För solen fortsätter lysa på ditt hjärta

Regnbågen kommer visa dig vägen genom oron

Bara du tror på julens kraft

Att uppfylla våra innersta önskningar 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-15 21:44



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Så ödmjukt fint skrivet till din vän!
Förstår inte detta med att en del ser så nattsvart på allt och ...
/kram
2016-12-19

  Lars Hedlin
VACKERT!
2016-12-18

    Dan Myrbeck
Fin tröst- och hoppdikt.
2016-12-16

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text till tröst!
2016-12-16

  ULJO
Bra där
2016-12-15

  Millner VIP
Snyggt.
2016-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP