Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Lycklig förlorare"

En udda fågel

Trivs inte med att vara först
Trivs inte med att vara sist

Inte bara följa massan

Beskådande observatör

Alltid egna handlingar

Aldrig falla i fällan

att bara följa andras liv

utan att leva sitt eget liv

En lycklig förlorare

En udda fågel som blinkar med ena ögat

© Christer Johansson 2016-12-13






Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-13 23:00



Bookmark and Share


    Jane S VIP
Gillar. Sparar som en påminnelse om sakernas tillstånd:-)
2016-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP